Rólunk

Cégünk kiskereskedelmi és nagykereskedelmi tevékenységet is végez, több generációs tapasztalattal. Komoly hangsúlyt fektetünk a pontos, precíz munkavégzésre, és a gyors munkára. Erre a bizonyíték több száz elégedett ügyfél. Beszállítóink között a gyűjtőkereskedők mellett, megtalálhatók az un. gyártócégek, melyeknél tevékenységük során keletkezik fémhulladék, de többek között irodák, raktárak, valamint különböző munkaterületek selejtezését is vállaljuk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van, ne habozzon forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel az elektromos és elektronikai berendezések mennyisége folyamatosan nő – a fogyasztás növekedése és viszonylag rövid élettartamuk miatt fontos azok megfelelő kezelése, leselejtezésük és hulladékká válásuk után.

Nagy szaktudással rendelkezünk nemesfémek visszanyerése terén is. Amennyiben Ön nagy mennyiségű nemesfémtartalmú berendezéssel rendelkezik, vagy környezettudatosan újrafeldolgozott nemesfémeket keres, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen további információt.

Természetesen a tevékenységeinkhez szükséges, hazai jogszabályokban (Fémtörvény, Hulladéktörvény, stb.) előírt valamennyi engedéllyel rendelkezünk.